Kalender van beurzen in BelgiË. Informatie over beurzen, beursorganisaties en beurslocaties.

De Beurskalender: een begrip bij professionals

De EXPO GAMMA BEURSKALENDER is een begrip in de Belgische professionele beurswereld sedert 1993. Omdat er voordien nergens een volledig beursoverzicht voorhanden was, bracht de firma Expo Gamma in dat jaar de allereerste Beurskalender op de markt.

Met veel speurwerk, heen-en-weergetelefoneer en intikwerk slaagde Expo Gamma er twaalf jaar lang in om telkens weer een volledige, fraai afgewerkte, op dik karton gedrukte kalender uit te geven.

De Expo Gamma Beurskalender was al meteen een enorm succes. Voor standenbouwers, organisatoren, toeleveranciers en dienstverlenende bedrijven allerhande werd hij een onmisbare referentie. Op heel wat plaatsen kreeg de Beurskalender dan ook een vaste plaats aan de muur.

In 2003 kwam er geen gedrukte beurskalender: toen werd immers beurskalender.be gelanceerd. Op deze website vindt u gratis alle informatie terug die vroeger ook al op de gedrukte beurskalender te vinden was, aangevuld met heel wat extra gegevens, zoals een omschrijving van de beurs en alle gegevens over de locatie en de organisatie.

Beurskalender.be wordt u vriendelijk aangeboden door Expo Gamma, in samenwerking met de volgende partners:

- Van Os Sonnevelt
- Expobel
 
 

 

  Beurskalender   Over de Beurskalender   Contact   Disclaimer
Designed and developed by Indigo Productions
partners van de beurskalender